lauantai 13. syyskuuta 2014

Days 1 and 2

Kaksi päivää on tullut vietettyä tässä perheessä ja en oikeesti keksi mitään syitä valitukseen. Hostini kanssa tuun tosi hyvin toimeen samankaltaisten huumorintajujemme ansiosta ja oon jo nyt onnistunut rakastumaan tähän kaupunkiin.



Pakko kyllä myöntää että täällä taloissa on aivan järkyttävän kylmä, ulkona on itseasiassa lähestulkoon lämpimämpi vaikka täällä vietetäänkin vasta alkukevättä!

Jo ensimmäisen päivän aikana tuli tavattua varmaankin puolet host-perheen suvusta, heistä lähes kaikki nimittäin asuvat tässä muutaman kilometrin sisällä. Vaikka jetlag painoi aika pahasti niin kummasti mieli piristyi kun jokainen tapaamistani mummoista ja enoista kohteli mua kuin oisin ollut perheessä jo vuosikausia. Malliesimerkki kiwien kuuluisasta vieraanvaraisuudesta.


Sateenkaaren päästä löytyy... parkkipaikka?

Tänään oli vähän vauhdikkaampaa kun heitettiin Isabella uimatreeneihin ja sieltä kiidettiin suoraan keskustaan ostamaan lahjoja ja muuta sälää 7-vuotta täyttävälle serkkutytölle, jonka synttäreitä huomenna vietetään. Mut vietiin heti hostieni lempiravintolaan, ja vaikka olinkin hieman epäileväinen malesialaista ruokaa kohtaan niin ennakkoluulot osoittautuivat jälleen kerran vääriksi sillä ruoka oli uskomatonta. Onneksi ehdittiin myös kävästä vetämässä sightseeing-pyörähdys, joka ehkä hieman venähti kun kaikesta piti saada kuva tyypilliseen tapaani, oops. Toisena hetkenä vettä tuli kaatamalla ja toisena aurinko porotti, ja niin se tulee kuulemma tulevaisuudessakin olevan.




Iltakin meni suht mukavasti kahdestaan Isan kanssa kun Simon lähti katsomaan rugby-peliä josta mä en osaa tosiaan kertoa yhtään mitään. Ei meinannut tytölle ruoka maistua ja nukkumaankaan ei oltais haluttu mennä mutta rautaisilla hermoilla pärjää onneksi aika pitkälle. Saa nähdä montako kertaa huomenna saa kuulla ”But I don’t want to!” 


6 kommenttia:

  1. Hyviä taidepläjäyskuvia mukana, niitä lisää odotellessa ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on sen verran valokuvauksellinen maa että varmasti lisää tulossa !

      Poista
  2. Mukava blogi sulla t. positiivinen kommentoija :)

    VastaaPoista
  3. voi tessa, oon nii ilonen että kaikki menee hyvinja vihdoin sutkin saatu maailmalle!! ihanan näköstä tuolla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mä oon häppy et madrid kohtelee sua hyvi ! tääl on oikeestaan satanu vaan vettä mut sltiki tää paikka on niin ihana.....

      Poista