sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Last time partying in Finland

Lähtö lähestyy pelottavan nopeasti joten oli korkea aika viettää kunnolla läksiäisiä! Mistään megabileistä ei kuitenkaan ollut kyse vaan mukavasti 8 hengen voimin pelailtiin kännijengaa ja muuten vaan chillailtiin. Niin paljon kun täällä saatiinkin yön aikana syötyä, on meidän keittiössä edelleen ihan käsittämättömästi mässyä... Loput kun saan tuhottua taitaakin olla kuntokuurin aika.

Kuulostaa varmasti tyypilliseltä kliseiseltä vuodatukselta mutta on niin ihana voida lähteä maailmalle hyvin mielin kun tietää että kaverit tulevat olemaan lentokentällä vastassa vaikka palaisin Suomeen vasta viiskymppisenä. Ei nää heebot mua ja mun säätämisiä tule unohtamaan vaikkei vähään aikaan nähtäisikään. (:


























Ja hei tässä postauksessa on jopa kuvia! Pahoittelut kuitenkin niiden vaihtelevasta laadusta, kuten olettaa saattaa niin yön pikkutunneilla räpsäistyt kuvat harvemmin ovat niitä onnistuneimpia... Lupaan yrittää raahata järkkäriä mukana useammin tällaisia pikselimössöjä välttääksemme.

Lähtöön on enää kaksi kokonaista päivää ja pakkaamisesta on hoidettu pyöreät nolla prosenttia. Oh dear. Osa kavereista on vähän ihmetellytkin mun laiskuutta asiassa mutta kyllä mä kamat kasaan saan. Viimeistään muutama tunti ennen lentoa? Anygays jos jollain on korvan takana hyviä pakkausvinkkejä vähän pidemmille reissuille niin niitä otetaan avosylin vastaan!

Sara, Emma & Karoliina! Muutama kyynel vierähti Karoliinaa hyvästellessä sillä häntä en enää ennen lähtöä näe. Tuntui aika vapauttavalta hetki nyyhkyttää sillä tähän mennessä oon ollut täysin tunnevammainen koko lähdön suhteen

Tytöt ja Vilma verigreippi. Never again

Tuliaisia hostperheelle! Vielä kunnon pussi true ruisleipää niin kaikki on kasassa
Kiitokset siis teille kaikille jotka jaksatte (jostain mystisestä syystä...) mun hullua seuraani vuosi toisensa jälkeen! Hugs and kisses to Alissa, Areta, Emma, Sara, Karoliina, Nea & Iida. (and also to Elina, hengessä mukana vaikkakin sijaintina Madrid!)

8 kommenttia:

  1. Bitch, i'm going to miss you <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jerk i'm gonna miss you too :( tsemppiä uuteen duuniin !

      Poista
    2. Täällä duunissa lueskelen sun blogia ku ei kamalasti asiakkaita näy :D

      Poista
    3. ha varmasti kiva muutos mäkkärin tahtiin !

      Poista
  2. Voi ihana postaus, pystyn niin palaa omiin fiiliksiin ku olin kans lähössä! Ihan itelläki silmä kostuu... :') tsemppii sinne sikana!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aw kiitoksia paljon, sitä kyl välillä tarvitaan !! lähteminen on aina aika kamalaa... :(

      Poista