lauantai 13. syyskuuta 2014

Lots of flying

(HUOM Mulla ei ollut aikaisemmin nettiä käytössä, siksi tämä postaus tulee hieman viiveellä!)

Vihdoin VIHDOIN voin alkaa jo huokaista helpotuksesta. Istuskelen tällä hetkellä Aucklandin lentokentällä ja muutaman tunnin kuluttua pitäisi olla jo Wellingtonissa host-perheen huomassa. Ensimmäistä kertaa Euroopan ulkopuolelle matkanneena fiilis on tällä hetkellä pirun väsynyt ja uupunut, mutta nyt alkaa jo helpottaa. En oo koskaan aiemmin älynnykkään kuinka helppoa EU-alueella matkustaminen on verrattuna muuhun maailmaan...


Aika Helsinki-Vantaalla meni pääosin kyynelten kuivaamiseen. Vihdoin kun hieman onnistuin rauhoittumaan niin piilari plumpsahti luomen alle ja sain aloittaa kyynelten pyyhkimisen aivan alusta mukavan piilaripoistorumban jälkeen.

Eikä paljoa paremmin jatkunut, sillä Helsinki-Shangai lento oli omalta osaltani ihan pebasta vaikka sainkin ihan omakseni neljän penkin rivistön missä mun kokoinen mahtui oikein hyvin chillailemaan. Hedari, kamala ruoka ja kuivista kuivin ilma saivat olon todella buenoksi, joten about tunnin torkuttuani saavuin Shanghaihin melko huonoissa fiilareissa. Asiaa ei muuten yhtään auttanut maahantulotarkastus Kiinassa. Tunnin jonossa seisoskellessani pohdin aika moneen kertaan kuinka SATOJEN MILJOONIEN IHMISTEN MAASSA maahantulotiskeistä vain kaksi on auki. Lopulta pääsin asioimaan mutta kappas, olin vahingossa kirjoittanut passini numerosta yhden numeron väärin. Täysin hyväksymätöntä. Ainoa vaihtoehto oli tietysti jonon perälle tekemään uusi lappu ja toistamaan koko shaiba alusta.

Olin ainoo länkkäri koko terminaalissa...
Good morning Auckland!

Kaiken tähän mennessä matkallani kokeneen jälkeen odotin hieman kauhulla toiseksi viimeistä 11h lentoa, mutta onnekseni olin siinä vaiheessa jo niin zombie että nukuin suurimman osan lennosta ja saavuin tänne Aucklandiin jopa jossain määrin ihmistä muistuttavana. Nyt enää vikaan koneeseen ja kohta tämä kaikki on ohi!


2 kommenttia:

  1. No, kuulostaa ihan meidän Tepan normitouhulta. Onneksi selvisit suht vähällä niinkin pitkälle.

    VastaaPoista
  2. Pöh ja pah enhän mä koskaan mitään säädä...

    VastaaPoista